Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Presentació del llibre: "11 contes plens d'emocions"

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Organitza: UManresa-UVIC Grau de Mestre en Educació Infantil, CASMACS (Casa Social del Sord de Manresa i Comarques) i EINA (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB)

Presentació del llibre “11 contes plens d’emocions elaborat per alumnat del Grau de Mestre en Educació Infantil del Campus Manresa de la UVic-UCC, entorn les situacions emocionals de la vida dels infants. Un bon recurs d’educació emocional, i també pretén la voluntat de ser un llibre inclusiu amb la traducció d’alguns contes a la llengua de signes.

Aquest llibre ha estat possible gràcies a la creació dels contes de l’alumnat de 3r i 4t Grau de Mestre en Educació Infantil del Campus Manresa de la UVic-UCC, en l’assignatura de Gestió de les Emocions.

Les il·lustracions i la maquetació del llibre han estat realitzades per l’alumnat del Curs d’Especialització en Il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils d’EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrit a la UAB.

I volem destacar la col·laboració de CASMACS (Casa Social del Sord de Manresa i Comarques) que ha realitzat la traducció de quatre contes a la llengua de signes catalana, i es poden veure en vídeo mitjançant un enllaç QR. Experiència interessant i fa que el llibre sigui més inclusiu per tots els nens i nenes.

 

En definitiva, una suma d’esforços amb la finalitat de contribuir a l’assoliment de la consciència emocional, saber regular les emocions amb positivisme davant les adversitats, i a millorar el benestar dels infants.

Lloc
Sala d'Actes de la Biblioteca del Casino, Passeig Pere III, 29
Dates
13/06/2019 de 19:00 a 20:30
Etiquetes
Lectura
Públic
Tothom