Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

OQUES GRASSES + LILDAMI

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

OQUES GRASSES

Els osonencs van fer l’últim concert al desembre de l’any passat on van exhaurir 3.000 entrades. Des d’aleshores han estat gravant i produint noves cançons que sorprenen gràcies a una sonoritat innovadora i arriscada. Oques Grasses tornen a demostrar que són una banda amb un talent, una imaginació i una personalitat desbordants. Aquest descans els ha permès assimilar els èxits acumulats amb els tres discs anteriors: més de 400 concerts, gires per més de 10 països i pràcticament 8 milions de reproduccions a Youtube. Un triplet de traca!

WEB FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE SPOTIFY

LILDAMI

Lildami cantant de rap/trap en català que destaca per tenir un missatge positiu a les seves lletres allunyat de l’estereotip de drogues o violència que envolta el gènere musical. Actualment acumula més 2.000.000 de visualitzacions i més de 12.000 subscriptors al seu canal de Youtube.

Llicenciat en disseny industrial, a aquesta ment creativa li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanyades d'unes produccions acurades converteixen les seves cançons en un còctel irresistiblement deliciós.

INSTAGRAM YOUTUBE SPOTIFY

Més informació
https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/manresa/oques-grasses-lildami/_c:2301,_h:4/
Lloc
STROIKA
Dates
25/05/2019 a les 21:30
Etiquetes
Música
Públic
Tothom