Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Cicle de conferències on-line

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Adreçat a dones emprenedores i empresàries

En el marc de la 3a edició del programa Dones amb Idees, hem organitzat un Cicle de conferències on-line gratuïtes, del 6 al 10 de juliol. Comptarem amb dones emprenedores, expertes en cadascun dels temes.

  

6 de juliol: "Marca Personal: tu ets la protagonista". Consol Vilar, experta en imatge personal i comunicació corporativa.

7 de juliol: "Dones en positiu". Raquel Aguilera, mentora, coach i consultora de direcció en processos de transformació.

8 de juliol: "Com col·laborar amb micro, macro i mega influencers". 

Marta Albet, experta en Màrketing i comunicació estratègica.

9 de juliol: "Punts clau del networking online per impulsar el teu negoci". Raquel Caballero, RRHH i gestió del talent i comunicació.

10 de juliol: "10 preguntes a fer-te per innovar". Mercè Gamell, experta en innovació i creativitat.


Hora de les sessions: 11:00h

Durada: 60 minuts.

On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. És molt recomanable descarregar-se l'aplicació pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Més informació: manresa.cat/cedem

Inscripcions: https://forms.gle/DEob47NtUbuLNjCaA

Més informació
https://www.manresa.cat/cedem/article/10682-6-al-10-de-juliol-cicle-de-conferencies-on-line-(formacio-on-line-amb-inscripcio-previa)
Lloc
On-line
Dates
Del 06/07/2020 11:00 al 10/07/2020 12:00
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult