Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

III SETMANA DE L'EMPRENEDORIA A MANRESA I COMARCA

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Adreçat a emprenedors i empreses i a la ciutadania en general.

Tot a punt per a la 3a edició de la Setmana de l’Emprenedoria a Manresa i comarca 

Tindrà lloc del 26 al 30 d’octubre i inclou una quinzena d’activitats  diferents en un format virtual (on-line).

Enguany, la 3a Setmana de de l’Emprenedoria a Manresa i comarca, una iniciativa promoguda pel Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa  amb la col·laboració de diferents entitats i empreses del territori amb l’objectiu de reivindicar i promoure l'emprenedoria, adquireix un format virtual.

Donades les circumstàncies actuals de restriccions i limitacions en la concentració de persones en actes i esdeveniments públics, les accions programades  es realitzaran de manera virtual mitjançant diverses plataformes tecnològiques.

Les propostes d’aquesta edició,  són versàtils,  actuals  i molt pensades per donar respostes, especialment, a les noves necessitats d’emprenedors i empreses, sorgides en els darrers mesos fruit de la Covid-19. En aquest sentit, hi hauran formacions vinculades al món digital, al client, a la innovació , a la salut, a  la productivitat, entre d’altres, per tal de proporcionar coneixements, oferir eines i instruments als emprenedors i a les empreses per tal que es puguin anticipar als canvis i adaptar-se a la nova situació actual i futura.  Així, hi hauran debats, formacions, sessions informatives, tallers, conferències, masterclass, etc.

Destacar que algunes de les activitats, es podran seguir en directe des del canal de Twitter @CEDEMmanresa, per tal d’arribar al màxim de públic possible. Us convidem als qui no ens seguiu a les XXSS, que ho feu per tal d’estar al dia de totes les novetats.

El gruix de les activitats  són promogudes des de l’Ajuntament de Manresa però, també  s’hi ha sumat els municipis de Sallent i St. Joan de Vilatorrada i, entitats com UManresa, Pimec, GEST! I Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Les activitats són gratuïtes però algunes cal fer una inscripció prèvia que es pot fer des del web del CEDEM (https://www.manresa.cat/cedem). A tenir en compte que, el programa d’activitats, pot veure’s alterat per les noves restriccions que puguin haver a causa de l’evolució del Covid-19.

La programació arrenca dilluns 26, a  les 10 del matí,  amb la Conferència- taller  inaugural amb la presència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i Guàrdia, i la regidora d’Ocupació, Emprenedoria i Coneixement, Cristina Cruz, que donarà pas al primer acte titulat “Metamorfosis: una possible solució al nou paradigma” conduït per Lluís Serra i amb la participació de 10 empreses del territori amb l’objectiu de reflexionar conjuntament, dels reptes que tenim per endavant i de la capacitat de reacció i adaptació als mateixos. La conferència-taller, es podrà seguir en streaming en directe a través del canal Twitter @CEDEMmanresa.

Consulta tota la programació a: https://www.manresa.cat/docs/docsArticle/8181/2020-emprenedoria-1024x768px.pdf.

Més informació
https://www.manresa.cat/cedem/article/8126-del-26-al-30-d-octubre-3a-edicio-de-la-setmana-de-l-emprenedoria-a-manresa-i-comarca
Lloc
On-line
Dates
Del 26/10/2020 10:00 al 30/10/2020 19:00
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult