Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

MASTERCLASS AMB ARECIO SMITH. ESPREM AL 100 % LES POSSIBILITATS DEL TEU TECLAT

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Hora: 10.00 h
Durada: 3,5 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Arecio Smith (pianista, teclista, organista, arranjador i productor musical de grups com Asstrio, Phat Fred o Audio Mental Sprain)
Lloc: Centre de Creació MusicalEls teclats moderns tenen unes possibilitats gairebé infinites, però de vegades no coneixem prou les opcions que tenim al nostre abast. És per això que hem demanat a Arecio Smith una masterclass per poder treure tot el rendiment del nostre teclat. 

Arecio Smith té una llarga experiència com a teclista, compositor i arranjador musical, així com un notable coneixement de la programació/sampleig. 

Durant la masterclass tractarem dels temes següents: 

Orgue Hammond i d’altres. Breu resum històric, explicació dels controls, exemples de configuració (drawbars settings, Leslie). 

Sintetitzador analògic. Diferents parts que formen el so (oscil·ladors, filtre, envolupants, FX). Exemples de configuració. 

Altres teclats. Rhodes, Clavinet, Sintes FM. 

Samplers. Què són les llibreries, com les fem servir, instruments hardware i software. MIDI, el teu amic desconegut. 

A la masterclass treballarem exemples dels sons amb un teclat Clavia Nord Stage, amb sons adients per a diferents estils musicals. I reservarem un espai per resoldre dubtes concrets del vostre instrument.

Més informació
https://centredecreaciomusical.cat/index.php/activitats-ccmm/activitats/101-20190518-masterclass-amb-arecio-smith-esprem-al-100-les-possibilitats-del-teu-teclat
Lloc
STROIKA
Dates
18/05/2019 de 10:00 a 13:30
Etiquetes
Xerrades Formació
Públic
Tothom