Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

MÚSICA MODERNA - GUITARRA ELÈCTRICA

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Diversió i aprenentatge estan més lligats que mai: pots aprendre les cançons que més t’agraden, d’una manera creativa i sense la necessitat de tenir coneixements de solfeig. En Cases de la Música donem la possibilitat de que tinguis el teu primer contacte amb la música, amb els diversos cursos de llarga durada que oferim.

  1. Desbloquejar el màstil. La base per poder tocar en qualsevol to o part del màstil és aprendre i entendre les posicions, des de les més bàsiques fins les més avançades.
  2. El coneixement dels acords, és imprescindible per poder tocar les diferents cançons i pràctiques que es facin amb el grup.
  3. Improvisació. Un bon músic ha de ser capaç d’improvisar. Per això és tan important aprendre els conceptes bàsics aplicats a la improvisació de la guitarra elèctrica, tot allò aplicat als diferents nivells dels alumnes.
  4. Estils musicals. Després de tots els coneixements previs, utilitzem les eines apreses per poder desenvolupar qualsevols dels estils de música més moderns o els relacionats amb la guitarra elèctrica: rock, pop, funk, blues, reggae.
Més informació
https://centredecreaciomusical.cat/index.php/cursos/musica-moderna
Lloc
Centre de Creació Musical Manresa
Dates
Del 07/10/2019 16:00 al 29/05/2020 17:00
Etiquetes
Formació Música
Públic
Públic adult Públic juvenil