Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

BIGDATA per als comercials

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Com aprendre a gestionar les meves dades per millorar la venda

OBJECTIUS

Ensenyar com treure profit de forma senzilla de la informació que els sistemes de gestió empresarial emmagatzemen  sobre els clients i els seus hàbits de consum; amb exemples contrastats i senzills de quadre de comandamant que permeten gestionar  amb facilitat tota la complexitat de l'anàlisi comercial.

En aquestes sessions, les persones assistents aprendran els elements clau que s'han de tenir en compte a l'hora d'analitzar les dades comercials dels clients i poder prendre decisions sobre aquestes.

CONTINGUTS

Sessió 1:

Conèixer què és l'analítica de vendes i la seva importància a l'hora d'ajudar-nos a vendre més i millor i els elements clau que cal analitzar a les vendes.

Sessió 2:

Familiaritzar-se amb els elements clau d'anàlisi (ratios, kpi's). Desenvolupar un quadre de comandament comercial amb les dades bàsiques del client.

PERFIL DELS PARTICIPANTS

Persones emprenedores que vulguin desenvolupar l'àrea comercial dels seus negocis, personal directiu o personal que forma part del departament comercial.

CALENDARI

23 i 25 de novembre de 9.30 h  a 13.30 h. (8 hores). Formació online a través de la plataforma Zoom.

EXPERT

Andreu Pérez Martínez de Marketeasing, empresa que porta més de 20 anys fent projectes de consultoria per empreses i impartint cursos i tallers de formació per empreses, tant en grups com in company. Empresa especialitzada en el desenvolupament de plans estratègics i de gestió sempre dins de l'àmbit del màrqueting, les vendes i la fidelització de clients.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Marcar el curs en el següent formulari:

 https://docs.google.com/forms/d/1ItpiOuty3eelc9qTB08T7W85gU-7AN1hv1-I7NDIeDM

Més informació
http://www.manresa.cat/cedem/article/13591-23-i-25-de-novembre-bigdata-per-als-comercials-com-aprendre-a-gestionar-les-meves-dades-per-millorar-la-venda
Lloc
CEDEM-Sessions on-line
Dates
Del 23/11/2021 09:30 al 25/11/2021 13:30
Públic
Públic adult