Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

FASHION CHALLENGE DAY

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Moda, Innovació i Comunitat

T’agraden els reptes?

Et consideres una persona amb idees innovadores?

Imagines treballar en el sector de la moda?

 

Si ets estudiant de darrer curs de grau i/o postgrau en disseny de moda; enginyeries tècniques del tèxtil, industrial, química, informàtica; administració d’empreses, màrqueting i comunicació o similars, i creus que pots aportar alguna cosa al món de la moda, busquem el teu talent!

 

BOBOLI, HP Inc., 080 Barcelona Fashion i MATCH MODE et presenten alguns dels reptes que està afrontant la indústria de la moda a nivell mundial, i particularment les seves organitzacions.

 

El proper 16 de novembre de 2019 de 9.00h a 15.00h es celebrarà  a LCI Barcelona (C/Balmes, 209. Barcelona) la 1a FASHION CHALLENGE DAY. Què no t’ho expliquin!! Participa,  i inscriu-te, és gratuït! https://fashionchallengeday.com/  (Web disponible a través del mòbil, o amb navegador Mozzila o Safari)

 

 

Tens l’oportunitatque et coneguin grans empreses i col·laborar amb elles, contribuir a la innovació en el sector, iaprendre aplicant unanova metodologia Desing Thinking.

 

Posa a prova la teva imaginació, lògica, intuïció, raonament i capacitat de treball en equip! La teva idea pot definir la moda del futur!

 

Si necessites més informació pots contactar amb MODACC

 central@fashionchallengeday.com (tel. 938035762)

 

 El projecte ACTE TALENT s’emmarca en el Programa d’Innovació en l’Ocupació i  promou la detecció i atracció de talent. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Més informació
https://www.manresa.cat/cedem/article/8149-properes-jornades
Lloc
LCI Barcelona (C/Balmes, 209. Barcelona)
Dates
16/11/2019 de 09:00 a 15:00