Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Formació: Eines gratuïtes al núvol d'internet per gestionar la teva empresa

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Formació adreçada a persones emprenedores i empreses en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial. Aquests cursos són totalment gratuïts gràcies al cofinançament de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Objectius

La nova revolució tecnològica resideix en el Núvol: Cloud és com es coneix el conjunt de serveis i recursos propis de la nova generació d'internet on es troben allotjades moltes aplicacions informàtiques gratuïtes. Com a exemple 1 de cada 5 empreses als EUA utilitza Google Docs, una suite ofimàtica gratuïta que no necessita de llicències, sistemes operatius ni actualitzacions. Conèixer, entendre i aprendre a utilitzar aquestes noves eines és fonamental per a reduir costos, augmentar la productivitat i aprofitar al màxim les potencialitats del núvol.

Contingut

Sessió 1

L'objectiu d'aquesta sessió és que els participants coneguin les eines de comunicació (correu, contactes i lloc web) integrades de Google i aprenguin a utilitzar les seves funcions avançades com a etiquetes, filtres, reexpedicions, automatització de tasques, etc. Així mateix aprendran a generar un senzill lloc web amb un formulari de contacte.

Sessió 2

En aquesta sessió els participants aprendran utilitzar les eines de productivitat en el núvol ofertes per Google que abasten full de càlcul, presentacions, processador de text, etc. A més coneixeran les funcionalitats avançades de compartició de documents i treball col·laboratiu juntament amb les funcions d'allotjament.

Sessió 3

En aquesta sessió els participants aprendran a utilitzar altres eines disponibles en el núvol per gestionar clients (CRM) ja sigui per a vendes, màrqueting i atenció al client. Així mateix es veuran funcions avançades de bases de dades i desenvolupament de senzilles aplicacions de mesura. Finalment coneixeran diferents solucions de facturació disponibles al núvol.

Consultor

Fabio Bugalla (Etàctica).

Data

21, 23 i 28 de novembre de 9:30h a 13:30h (12 hores).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació
http://www.manresa.cat/cedem/article/7742-21-23-i-28-de-novembre--eines-gratuites-al-nuvol-per-gestionar-la-teva-empresa
Lloc
Palau Firal de Manresa, C/ Castelladral 5-7
Dates
Del 21/11/2017 09:30 al 28/11/2017 13:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult