Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Formació: Generar connexions de gran impacte

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Formació adreçada a persones emprenedores i empreses en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial. Aquests cursos són totalment gratuïts gràcies al cofinançament de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Objectius

Si no practiques una connexió òptima amb l'altra persona segons el seu estat i la seva conducta en el moment de la trobada, molt probablement perdràs una oportunitat definitiva.

La Connexió inicial és el moment més important de la relació i a través de I'Observació de la Conducta (el cóm) que genera un estil de resposta concret, podem inferir certs trets de la personalitat sense que l'altre tingui la necessitat de saber-ho.

La conducta del client en aquell moment és estacional. Per connectar amb algú has de voler connectar. A partir d'aquí es produirà un Espai de Connexió Progressiva. Ens adaptarem a ell, observant els seus comportaments i detectarem uns Indicadors Clau Relacionats amb el seu estil. En conseqüència, sabrem quines accions haurem de realitzar i sobretot quines haurem d'evitar per tal de no caure en el temut Trencament Emocional.

Es tracta de parlar el mateix llenguatge que la persona amb la que ens estem relacionant lo que ens portarà a millorar la interacció amb ell, ens facilitarà la comunicació, promourà la confiança i acabarà amb les poc agraïdes barreres comunicacionals.

I si finalment descobreixes la fórmula d'èxit que potenciarà definitivament la connexió i comunicació amb els teus contactes? Vine a conèixer els principals ponts de connexió i benestar que fomenten una bona sintonia i raport utilitzant les millors revolucionaries eines del moment.

Contingut

Sessió 1

  • Estudiar I´Observació de la Conducta per una connexió òptima.

Continguts:

  • Cada relació és un partit que comença 0-0.
  • L'Estat Emocional del moment. Com provocar un “Estat Calent” segons cada estil de persona. Busquem un canvi emocional.
  • Tractar a l'altre com vol ser tractat.
  • Captar el seu “Punt de Dolor”.

Sessió 2

  • Saber quines accions haurem de realitzar i sobretot quines haurem d'evitar per una connexió òptima.

Continguts:

  • Els quatre estils de conducta més habituals i com adaptar-se millor a cadascun.
  • Com comunicar-se eficientment amb cada estil.
  • Influir directament en relació al benestar de l'altra persona.
  • Aconseguir l'actitud favorable de l'altre.

Consultor

Personalcross, SCP.

Data

14 i 16 de novembre de 9:30h a 13:30h (8 hores).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació
http://www.manresa.cat/cedem/article/7740-14-i-16-de-novembre--generar-connexions-de-gran-impacte
Lloc
Palau Firal de Manresa, C/ Castelladral 5-7
Dates
Del 14/11/2017 09:30 al 16/11/2017 13:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult