Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Grup de lactància

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Reunió del grup de lactància (horari matí, 10-11:30)

Fem Pit és un grup de suport  a la lactància materna i les mares que volen alletar.

Coordinat per assessores de lactància, el grup facilita el suport i l’intercanvi d’informació entre les mares assistents, sent sempre informació contrastada, veraç i basada en l’evidència científica.

Fem Pit ofereix un espai en el qual les mares expressin els seus dubtes i dificultats sobre la lactància materna. Es comparteix informació, suggeriments pràctics i experiències.

Un lloc on compartir experiències, rebre suport emocional, tenir l’oportunitat de veure altres mares alletant i reforçar la percepció de normalitat.

Les usuàries del grup són mares que han decidit alletar als seus fills i això inclou des de dones embarassades a mares de nens lactants de diferents edats, des dels pocs mesos a diversos anys, amb més fills o no. També pot haver-hi mares que hagin alletat anteriorment i estiguin interessades en el tema i vulguin aportar la seva experiència.

Les mares poden acudir soles amb els seus fills lactants o amb altres acompanyants com la parella, altres fills, altres membres de la família o amigues.

L’assistència al grup és gratuïta i voluntària

Més informació
www.fempit.wordpress.com
Lloc
SIAD, carrer de la Canal 6, Manresa
Dates
19/09/2018 de 10:00 a 11:30