Esdeveniment seleccionat
La cuina de les plantes silvestres
Dins del marc del 3r Congrés Català de la Cuina, aquesta jornada vol difondre els valors gastronòmics de les plantes silvestres.
Dins del marc del 3r Congrés Català de la Cuina, aquesta jornada vol difondre els valors gastronòmics de les plantes silvestres i engrescar els restauradors a ampliar les seves cartes amb els nous sabors, colors, aromes, textures, vincles... que proporcionen aquestes plantes.
L’acte també està obert a tothom que vulgui enriquir la seva dieta incorporant aquests aliments, menys habituals però tant familiars.
Comptarem amb la presència de tres experts en aquest camp: la Montserrat Enrich, l’Esteve Padullés i el Marc Talavera.
Activitat gratuïta.
- Més informació
- https://agora.xtec.cat/ecamanresa/wp-content/uploads/usu866/2019/06/ProgJornadaLacuinadelesplantessilvestres.pdf
- Lloc
- Sala d'actes FUB2
- Dates
- 30/09/2019 de 09:00 a 14:00
- Període d'inscripció
- del al