Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

10 anys de Taller de Fotografia a Lledoners

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Una exposició que recull el treball realitzat al Taller de fotografia de Lledoners durant els seus 10 anys. Un taller on s'han plantejat molts projectes i els alumnes han fet moltes fotografies, moltes exposicions i molts treballs interessants i bells que cada any presenten a la Primavera Fotogràfica que organitzen a Lledoners. Ara presenten el recorregut d'aquests deu anys a Manresa. L'exposició està comissariada per l'artista Maria Vernet, resposable del Taller.

Els 10 anys del Taller de Fotografia de Lledoners inclouen sèries com: les cartes del Tarot (projecte fotogràfic de les cartes, basat en l'atrezzo i l'estètica visual de cada dibuix, amb tècnica d'edició d'imatge i també amb fotografia estenopeica sobre negatiu positivat amb el procés alternatiu de Vandyke ), la baralla dels animals (projecció de l'animal salvatge al propi cos; imatge digital i positiu en cianotipia), la Màscara (motlle dels propi rostres amb alginat i positivat en guix per crear un bodegó- autoretrat), el selfi (autoretrat editat al lloc del món on t'agradaria poder viatjar), Cos i Natura (fusió del cos amb la natura), l'expressió del Jo en 6 imatges ( jo sóc, veig, expresso, estimo, puc, sento i existeixo) positivades amb la tècnica de processos alternatius de la Cianotípia sobre llençols reciclats del centre...entre d'altres.

La importància de la tècnica és vital en tota disciplina, però de la mà de l'expressió profunda, el sentit de la creació omple els dies de qualitat cultural. A dins i fora de la presó. En tot procés creatiu i en la vida les oportunitats són bàsiques per la transformació.

Lloc
Casa Lluvià
Dates
Del 31/05/2019 11:00 al 15/06/2019 20:30
Etiquetes
Art Expos Fotografia
Públic
Tothom