Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

FESTES DE SANT IGNASI

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Les Festes de Sant Ignasi tenen el seu origen el 1622, l’any de la canonització del pelegrí i centenari de la seva estada a Manresa. Tradicionalment, han estat organitzades per l’associació de comerciants, amb diverses activitats al Centre Històric, i La Cova de Sant Ignasi, que ofereix misses en varis llocs ignasians.

L’Ajuntament s’ha unit al programa d’actes de la festa organitzant un conjunt d’actes culturals i lúdics, que s’han anat incrementant amb la intenció de potenciar la festa, fer-la més atractiva i estendre’n la difusió i la participació. Es tracta d’una actuació que té com a objectiu mantenir viu el record del pelegrí Sant Ignasi i fer-ho en un espai festiu de convivència i harmonia.

Aquestes festes són un marc idoni per ajudar a consolidar el Centre Històric, un espai que lluita per recuperar la vitalitat que l’havia caracteritzat en el passat, un dels objectius també del projecte Manresa 2022, a través de concerts, xerrades, visites guiades, fires, activitats culturals i celebracions populars.

Lloc
Centre Històric de Manresa
Dates
Del 07/07/2022 14:00 al 31/07/2022 15:00
Etiquetes
Festes
Públic
Públic adult Públic familiar Públic infantil Públic juvenil Tothom