Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Quinze Vint-i-dos. Transformació

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Diàlegs creatius entre disciplines artístiques. Espai 1522 10 i 24 de Novembre 2018

Quinze Vint-i-dos. Transformació


L’any 1522 Manresa va acollir Ignasi de Loiola i, durant la seva estada a la ciutat, es va produir la seva profunda transformació espiritual. El Convent dels Predicadors va ser un els espais més freqüentats per Sant Ignasi. Avui, la galeria del claustre del convent acull l’Espai Manresa 1522. 

Emmarcat dins del projecte Manresa 2022, un aposta estratègica de la ciutat amb l’objectiu de celebrar els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi, l’Espai 1522 esdevé un centre d’interpretació de la Manresa ignasiana i del patrimoni perdut, que vol donar a conèixer, al centre de la ciutat, la importància històrica i la universalitat del personatge i l’empremta manresana en la seva biografia.

El Quinze Vint-i-dos neix amb la voluntat d’oferir una lectura renovada dels conceptes Acollida i Transformació,  a  través de la música i les arts escèniques. La segona part del cicle es titula Transformació i consta de les trobades entre artistes de diferents disciplines que mantenen un diàleg creatiu davant del públic, amb unes regles de joc establertes prèviament i sense un assaig previ, transformant el seu art amb la interacció a l'instant.  

Dissabte 10 de novembre · 20h

CAP A LA LLUM. Amb Dan Arisa, Ariadna Guitart i Nàdia Pesarrodona.

Percurssió + dansa

El viatge de la lluita interior i els dubtes cap a la il·lustració, cap a la il·luminació, a través de la bateria i les percussions del Dan i els moviments de dansa de dues ballarines de formació i estil divers, l'Ariadna i la Nàdia.

Dissabte 24 de novembre · 20h

TRÀNSIT. Amb Carmen Paula Romero, Viviana Salisi, Mar Carrasco i Marc Ene

Música clàssica + circ

Peces de Haydn o Mompou que ens parlen del canvi de l'evolució, interpretades al piano per la Viviana i cantades per la Carmen Paula, dialoguen sobre la transformació amb els equilibris i l'especialitat mans-mans de la Mar i el Marc.

El preu de cada actuació és de 8,00€, que inclou un tast de productes del Pelegrí, com són el caldo, el dolç, els vins històrics o el mossec. Aforament limitat.

  • Adreça: Espai Manresa 1522 (C. Mestre Blanch, 4)
  • Telèfon: 93 878 40 90
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Horari: Dissabtes 10 i 24 de novembre a les 20h.
  • Preu: 8€

 

Més informació
http://www.manresaturisme.cat/cat/article/7997-quinze-vint-i-dos-transformacio
Lloc
Espai Manresa 1522. Carrer Mestre Blanch, 4. Manresa
Dates
24/11/2018 a les 20:00
Etiquetes
Art Música Patrimoni
Públic
Tothom