Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

'Encara hi ha algú al bosc' és el relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans en diàleg amb una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart.

Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria dels Jocs Olímpics. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona.

El novembre de 2020 fava fer  25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

Una muntatge colpidor que arriba a Manresa després d’haver fet temporada al Teatre Nacional de Catalunya i que compte amb un repartiment de luxe, amb Ariadna Gil, Montse Esteve, Judit Farrés, Òscar Muñoz, Erol Lleri,  Pep Pascual i la manresana Magda Puig. 

Una producció del Teatre Nacional de Catalunya que retrata la violència sexual que van patir moltes dones durant la guerra dels Balcans

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/encara-hi-ha-algu-al-bosc
Lloc
Kursaal - Sala Gran
Dates
05/03/2021 a les 20:00
Etiquetes
Teatre
Públic
Públic adult