Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

SANTACANA VALLÈS DUET

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Piano i trompeta s’entrellacen. Aquest duet explora la sonoritat dels dos instruments emprant un repertori que compagina estandards de jazz i composicions pròpies. El so cru i net, sense baix ni bateria, els permet alliberar-se, tant rítmicament com harmònicament i explorar noves regions dins la improvisació. No hi ha camins pre-establerts, només risc i respecte.

Roger Santacana (Barcelona,1995) va estudiar percussió clàssica i també piano jazz amb Jordi González al Conservatori de Música de Manresa. Graduat en Piano Jazz per l’ESMUC, ha actuat en formacions i amb artistes reconeguts com Perico Sambeat, Jean Toussaint, Stephen Keogh, Joan Sanmartí o Eladio Reinón.

Oriol Vallès (Terrassa, 1993) obté Matrícula d’Honor en acabar el Grau Superior de Jazz i Música Moderna a l’ESMUC, el 2015. Durant la seva trajectòria ha actuat amb músics de renom tant internacionals com Vicent Hering i Jesse Davis, com nacionals: Lluc Casares, Joan Casares, Xavier Hinojosa, Joan Monné o Nono Fernández, entre d’altres.

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/santacana-valles-duet
Lloc
Espai Plana de l'Om
Dates
17/03/2019 de 12:00 a 13:00
Etiquetes
Música
Públic
Tothom