Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Concert de Tony Black (Londres, Regne Unit)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

En Tony Black vindrà de Londres en bicicleta per tocar a diferents ciutats europees. El 12 de desembre el tindrem a la Llibreria Papasseit de Manresa. Us agradarà si us va el folk anglès, pop amb aires foscos, fingerpicking, Mountain Goats, Darren Hayman, Mojave 3, Fairport Convention, Idlewild o Bonnie Prince Billy entre d'altres. Diuen que fa "post punk acústic".

Entrada: TAQUILLA INVERSA (a l'acabar l'actuació es paga el que considereu)

Tony Black – folk/pop/post-punk, London (UK)
https://tonyblackandthecollectors.bandcamp.com/
https://youtu.be/BEnOl-GyQro

Tony Black escriu cançons des dels catorze anys, incorporant influencies eclèctiques sense perdre de vista el seu amor pels clàssics del pop de dos minuts i mig. Després de molts anys d’activitat musical d’extens recorregut, des d’Aberdeen fins a Marsella, ha estat entretenint a diversos públics en residències i restaurants.

Va tocar en una gran varietat de grups fins que va formar la seva pròpia banda “The Collectors”, amb els que ha editat tres àlbums fins el moment.

El so del Tony Black s’ha descrit de diferents maneres com “un encreuament entre Billy Bragg i Bagpuss”, “Violent Femmes tocant a Wite i Thomas Mapfumo” o “The White Stripes es troben amb The Proclaimers”, però també com a “decididament anglès”.

Més informació
https://www.facebook.com/events/782032555473952/
Lloc
Llibreria Papasseit
Dates
12/12/2018 a les 19:30
Etiquetes
Música
Públic
Tothom