Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

25 i 26 d'abril - Treballem les competències emocionals dels emprenedors (PRESENCIAL)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

25 i 26 d'abril - Treballem les competències emocionals dels emprenedors (PRESENCIAL)


En aquestes dues sessions s'aplicarà una metodologia basada en tècniques de coaching emocional i tècniques terapèutiques centrant-nos en el cos com a eina d'expressió i comunicació, on es treballaran a partir de les competències soft skills abordant les d'experiències personalsla resiliència i la flexibilitat, com a elements bàsics per una mirada interna que cal tenir en compte per un futur repte emprenedor. S'utilitzaran eines i recursos teatrals i d'humor per a facilitar l'expressió d'una forma subtil i respectuosa. Es facilitaran eines amb tècniques d'improvisació, així com dinàmiques motivadores per a aconseguir una millor corporalitat i per tant una millor disponibilitat i actitud positiva davant la recerca, repte, projecte de vida.

Adreçat a:

A totes aquelles persones que estiguin en una recerca de voler emprendre, crear o executar una idea i un canvi positiu i millora immediata, tant en la seva vida laboral, com personal.

Consultora: Paqui Borjas Reyes.  Propietària, gestora i coach d'Expressa't, Salut emocional.

Horari: Dijous 25 d'abril i divendres 26 d'abril de 9:30 h a 14:30 h. En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.

Per a inscripcions al següent ENLLAÇ

Més informació
https://www.promanresa.cat/empresa/menu/16692-25-i-26-d-abril--treballem-les-competencies-emocionals-dels-emprenedors-(presencial)
Lloc
En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.
Dates
Del 25/04/2024 09:30 al 26/04/2024 14:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil