Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

-PLACES EXHAURIDES -18 i 20 de desembre - Domina WhatsApp Business per al teu negoci (PRESENCIAL)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

18 i 20 de desembre - Domina WhatsApp Business per al teu negoci (PRESENCIAL)


WhatsApp Business és una eina gratuïta que s'ha dissenyat expressament per a les petites empreses. Amb l'aplicació es poden destacar els productes i/o serveis, comunicar-se fàcilment amb els clients de manera fàcil i respondre les seves preguntes durant l'experiència de compra. Permet també crear una catàleg i utilitza eines especials per automatitzar, ordenar i respondre missatges ràpidament.

Adreçat a:

Emprenedors/es i empresaris/es de qualsevol sector, interessats a treure el màxim profit del WhatsApp Business.

Objectiu: 

Capacitar els participants per a dominar l'ús estratègic de WhatsApp Business en entorns empresarials, potenciant la seva capacitat per a configurar, comunicar, realitzar màrqueting efectiu, analitzar mètriques i complir amb les regulacions, millorant així l'eficàcia i l'abast dels seus negocis.

Consultora: Carla Márquez. Community manager, creadora de continguts, consultora i formadora de xarxes socials, especialitzada en Instagram Marketing. Graduada en Publicitat i Relacions Públiques. https://carlamarquez.com/

Continguts:

  • Introducció a WhatsApp Business: Què és el WhatsApp Business. Avantatges d'utilitzar WhatsApp Business. Diferències entre WhatsApp i WhatsApp Business.
  • Configuració de WhatsApp Business: Descàrrega i instal·lació de WhatsApp Business. Configuració del perfil i el catàleg. Arriba a més clients: crea anuncis que portin a WhatsApp, afegeix el WhatsApp als teus comptes de Facebook i Instagram, convida al xat mitjançant enllaç o codi QR.
  • Comunicació amb els clients: Ús de les eines de missatgeria: missatge de benvinguda, missatge de no disponible, respostes ràpides i etiquetes. Llistes de difusió i grups.
  • Estratègies de màrqueting en WhatsApp Business: Creació de contingut atractiu. Promoció de productes i serveis. Com utilitzar els estats de WhatsApp Business. Estratègies de conversió. Estratègies de fidelització de clients.
  • Mètriques i anàlisi de dades: Seguiment d'estadístiques de missatges. Feedback del client i enquestes.
  • Casos d'èxit i bones pràctiques: Exemples d'empreses que han tingut èxit amb WhatsApp Business. Consells i bones pràctiques. Evitar l'spam i mantenir la privacitat dels clients.
  • Aspectes legals i compliment normatiu: Polítiques de WhatsApp Business. Consentiment dels clients. Emmagatzematge i seguretat de dades. 
  • Gestió de crisis i atenció al client: Estratègies per a gestionar situacions de crisis mitjançant l'ús adequat de WhatsApp Business. Bones pràctiques per a mantenir una comunicació efectiva amb els clients durant períodes de crisis. Com mantenir la calma i l'empatia en interactuar amb clients preocupats o en situacions delicades.

Horari: Dilluns 18 de desembre i dimecres 20 de desembre de 9:30 h a 13:30 h. En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.

Més informació
http://www.promanresa.cat/empresa/menu/15964-18-i-20-de-desembre--domina-whatsapp-business-per-al-teu-negoci-(presencial)
Lloc
Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.
Dates
Del 18/12/2023 09:30 al 20/12/2023 13:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil