Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Vols formar part d’una parella lingüística?

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Busquem voluntaris i aprenents a Manresa per conversar en català

Ja estan obertes les inscripcions al Voluntariat per la llengua, el programa de parelles lingüístiques que et donarà l’oportunitat de millorar el català que estàs aprenent o d’ajudar algú a fer-ho.

L’activitat es fa a partir de la col·laboració de voluntaris catalanoparlants, que dediquen una hora a la setmana a quedar amb un aprenent per ajudar-lo a millorar la llengua oral.

Per formar les parelles lingüístiques, necessitem tant voluntaris com aprenents. Si ja parles català i tens ganes de fer noves coneixences i ajudar algú a parlar-lo millor, inscriu-t’hi com a voluntari. Si el que vols és perdre la vergonya i llançar-te a parlar en català, inscriu-t’hi com a aprenent.

Per participar-hi només cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana, durant 10 setmanes.

La pròxima presentació de parelles lingüístiques a Manresa tindrà lloc el dimarts, 12 de novembre, a les 6 de la tarda, al Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68, entresol).

 El Voluntariat per la llengua és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística que gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística. Totes aquelles persones interessades a inscriure-s’hi ho poden fer a través del portal www.vxl.cat o a la seu del CNL Montserrat. Les inscripcions estan obertes tot l'any.

 

 

Més informació
Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68, entresol. Manresa) Tel. 938721707 http://www.vxl.cat
Lloc
Centre de Normalització Lingüística Montserrat
Dates
Del 22/10/2019 al 30/11/2019
Públic
Públic adult