Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

MAYUMANA

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

UNA DE LES COMPANYIES DE DANSA I PERCUSSIÓ MÉS PRESTIGIOSES DEL MÓN, A MANRESA!

La mítica companyia israeliana Mayumana farà parada al teatre Kursaal de Manresa en doble sessió els dies 27 i 28 de gener de l’any vinent en el marc de la gira de presentació del seu darrer espectacle, 'Currents', un impressionant muntatge de dansa, percussió i sons electrònics.

'Currents' va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors, Thomas Alva Edison, creador del corrent continu, i Nikola Tesla, creador del corrent altern, a finals del segle XIX. A l'escenari s'hi mostra dansa i percussió en un viatge d’aquests dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents, que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

Mayumana té una trajectòria de 26 anys d'activitat. Des de l'any 1995, el grup (que va començar amb quatre membres i en l'actualitat compta amb més de 800 artistes de tots els punts del planeta) ha estat constantment de gira, amb milers d’exhibicions i espectadors arreu del món.

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/mayumana
Lloc
KURSAAL - Sala Gran
Dates
27/01/2022 a les 19:00
Etiquetes
Dansa
Públic
Tothom