Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

ETECAM LIVE #2

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

ETECAM LIVE - Sessions de formació tècnica online

Presentem les sessions online de formació tècnica de l'ETECAM: Escola Tècnica de l'Espectacle de les Cases de la Música, centre situat a Salt (Girona) que imparteix graus oficials en so, dj i vídeo per a audiovisuals i espectacles. www.etecam.cat

La voluntat d'aquestes sessions és poder oferir formació i divulgació d'aspectes concrets relacionats amb l'àmbit tècnic relacionats amb la pràctica musical, ja sigui per a la interpretació en directe, la composició o l'enregistrament.

La primera sessió va adreçada al directe. En la situació actual en la qual no es poden fer actuacions, és un bon moment per a utilitzar el temps en la formació i preparar-nos per que quan es tornin a poder fer concerts els puguem afrontar i gaudir millor que mai.


El MÚSIC A l'ESCENARI: Coneixements tècnics bàsics per a músics sobre el món dels concerts
Quan un músic fa un concert es troba amb tot un seguit d’aspectes tècnics i d’interacció amb el personal tècnic que potser desconeix i fa que, a vegades, no estigui del tot còmode amb l’entorn en el que ha d’actuar.
L'objectiu del curset és donar coneixements tècnics bàsics i pràctics, a més de pautes aconsellables d’interacció amb el personal tècnic, per tal que l’escenari, a més de ser on s’actua, sigui a més, una zona confortable.
El curset consta de 2 sessions online (4 hores). Dimecres 20 i 27 de maig a les 19h.

Plataforma: Zoom
Gratuït - Places limitades
Cal inscripció prèvia clicant aqui.

A càrrec d'ALBERT CORTADA (KURTI)

Cap d’estudis i professor de l’ETECAM. En l’actualitat és el tècnic de so d’Els Amics de les Arts i d’Obeses, a més de treballar per a productores (Suport Films i Alter Sinergies), empreses (BTM) i fent producció tècnica en festivals (Festivalot, Petits Camaleons, Undàrius). Ha treballat amb Compañía María Pagés, The Sey Sisters, Manel, Orchestra Fireluche, Le Croupier, Hora de Joglar i Glaücs entre d’altres

Més informació
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmHenLBFfAlDoG3plePIr8LtumiK-l-o7KnIZEeH2-tcZ2xA/viewform
Lloc
Online
Dates
27/05/2020 a les 19:00
Públic
Tothom