Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

MÚSICA AVANÇADA - TALLER DE ABLETON LIVE

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Per tots aquells que ja tinguin nivell i experiència dintre del món de la música, també poden trobar cursos de música avançada a Cases de la Música. Amb la mateixa dinàmica i tenint com a base la diversió i el coneixement de la industria musical.

Des de Cases de la Música oferim també el curs Ableton Live, que té com a objectius conèixer l’entorn de treball d’un dels seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat. Per aquests motius, s’han determinat les següents branques: 

  1. La producció de música, mitjançant l’aprenentatge d’unes eines bàsiques de creació de música virtual. Per desenvolupar aquest punt, es recurreix a la composició i producció en un “home studio”.
  2. Com fer un bon directe de música electrònica, aplicant les possibilitats del programa. Basant-nos en una secció de directe, explorarem el programa: dispararem qualsevol patró propi, extern o gravat a l’instant; ho modificarem i l’equalitzarem. Tot allò a temps real.
  3. “Djing” o aprendre a realitzar sessions de DJ amb un enfocament diferent, lluny de la manera tradicional. Aquest ens permetrà disparar cançons en format digital i completar aquesta acció, amb tota una llibreria d’efectes que conté el programa (patrons i loops, entre altres).


Cal portar ordinador, auriculars i Ableton Live instal·lat.

Més informació
https://centredecreaciomusical.cat/index.php/cursos/musica-avancada
Lloc
Centre de Creació Musical Manresa
Dates
Del 07/10/2019 16:00 al 29/05/2020 17:00
Etiquetes
Formació Música
Públic
Públic adult Públic juvenil