Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A NENS - Iniciació

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

La música és imprescindible per desenvolupar la creativitat i la imaginació dels més petits de la casa

La música és imprescindible per desenvolupar la creativitat i la imaginació dels més petits de la casa. Despertar el seu interès, explorar i jugar, com mètode per motivar-los i aconseguir que tinguin el seu primer contacte amb la música i amb tots els elements que l’envolten: des de conèixer els diferents gèneres musicals o els artistes i bandes que formen part de la nostra cultura musical, fins explorar i aprendre els instruments musicals o descobrir les seves capacitats vocals. Aquestes seran algunes de les claus per potenciar la creació musical des de petits, tant de manera individual com de manera col·lectiva.

Les classes, que seran setmanals i duraran una hora, estaran dividides en diferents blocs: hi hauran jocs d’escalfament, diàlegs sobre música, jocs de creació musical i relaxació.

GRUP A (ENTRE 5 I 6 ANYS)

L’objectiu d’aquestes classes és que els nens d’entre 5 i 6 anys tinguin el seu primer contacte amb el món de la música i que puguin aprendre d’una manera didàctica i mitjançant el joc.

GRUP B (ENTRE 7 I 8 ANYS)

Aquest curs, dirigit a nens i nenes d’entre 7 i 8 anys, té com a finalitat donar un pas més respecte al curs d’iniciació. Durant l’hora que durin, els nens tindran tot tipus d’activitats i jocs: escalfament, creació musical, relaxació. I a més a més, tindran el seu primer contacte amb els instruments, dels que podran aprendre molts més detalls.
Més informació
https://centredecreaciomusical.cat/index.php/cursos/sensibilitzacio-musical-per-nens
Lloc
Centre de Creació Musical Manresa
Dates
Del 07/10/2019 16:00 al 29/05/2020 17:00
Etiquetes
Formació Música
Públic
Públic infantil