Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

SESSIONS LP #6: FESTA MAJOR DE LA TRINCA, A CÀRREC D’ARNAU TORDERA

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Arnau Tordera (Obeses)
Lloc: Centre de Creació Musical

Des del Centre de Creació Musical hem impulsat un cicle d’audicions comentades, cadascuna d’elles comentades per un reconegut músic o professional del sector musical. D’aquesta manera, podrem descobrir o, més bé, redescobrir alguns dels àlbums més importants del rock i de la música popular. Àlbums que hem escoltat centenars de vegades i que analitzarem artística, musical, tècnica i contextualment.

En aquesta sisena edició de les Sessions LP, que es celebrarà el proper 30 de gener, treballarem amb Festa Major, segon àlbum de La Trinca i que va veure la llum a l’any 1970. Arnau Tordera (Obeses) serà l’encarregat de comentar cançó a cançó aquest treball, composat per 13 temes que, d’una manera cronològica, “els actes d'un dia de festa major típic d'un poble de la Catalunya de final dels anys seixanta”. Tot allò, barrejat amb una àmplia dosis d’ironia, costumisme i un increïble llenguatge popular.

Més informació
https://centredecreaciomusical.cat/index.php/activitats-ccmm/activitats/116-20200130-sessions-lp-6-festa-major-de-la-trinca-a-carrec-d-arnau-tordera
Lloc
Centre de Creació Musical Manresa
Dates
30/01/2020 de 19:00 a 21:00
Públic
Públic adult Públic juvenil