Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

SESSIONS LP #7: BLOOD SUGAR SEX MAGIK DELS RED HOT CHILI PEPPERS, A CÀRREC DE MIKI SANTAMARIA

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Miki Santamaria (Doctor Prats).
Lloc: Centre de Creació Musical

El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical, que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.

El cinquè disc d’estudi dels nord-americans Red Hot Chili Peppers, llançat l’any 1991, va ser el primer que van treure amb la discogràfica Warner Bros. Trencaven, així, amb l’estil musical que els acompanyava en els darrers discs, com Mother’s Milk, fent una música amb menys riffs de heavy-metal i incloent a les cançons temàtiques sobre insinuacions sexuals, referències a la mort i a les drogues i també a la luxúria i a l’exuberància.

L’àlbum va tenir tant èxit que el guitarrista del grup, John Frusciante, va haver d’abandonar el conjunt a mitja gira l’any 1992 per les dificultats a l’hora d’afrontar la popularitat que l’àlbum va assolir. Blood Sugar Sex Magik és considerat un àlbum clau per a la proliferació del rock alternatiu de principis dels noranta, del qual Steve Huey va comentar: “probablement, el millor àlbum que els Chilli Peppers faran mai”.

Més informació
https://centredecreaciomusical.cat/index.php/activitats-ccmm/activitats/121-20201029-sessions-lp-7-blood-sugar-sex-magik-dels-red-hot-chilli-peppers-a-carrec-de-miki-santamaria
Lloc
Centre de Creació Musical
Dates
29/10/2020 a les 19:00