Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

SEGUINT LA PETJADA DE SANT IGNASI, CAMINADA DEL GRUP SARDANISTA DINTRE EL BOSC.

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Caminada popular seguint diferents espais de Manresa on Sant Ignasi possiblement va visitar, passejar,... Una Bonica manera de coneixia la nostra ciutat compartint Esport, Salud, Cultura,.. Oberta a tots i totes, Manresans, Bagencs, i altres,... tots hi podem ser. Distancia de 16500m.- Dificultat baixa a peu. Sortida i Arribada a la Plaça Fius i Palà. Hora Sortida de 08:00 a 8:30.. Tancament 14:00.

Una caminada pels voltants de Manresa, passant pels llocs de culte de Sant Ignasi de Loiola, del qual properament se celebraran els 500 anys de la seva arribada a Manresa.
Una ocasió per conèixer més bé el nostre entorn més proper.
Serà una caminada amb dificultat baixa, apta per totes les edats, amb l’objectiu d’arribar als a molts Manresans i Manresanes, Bagencs, i moltes altres persones que vulguin gaudir d'una manera diferent de la nostra ciutat. Manresa.

Distancia: 16500m. Dificultat: Baixa i a peu. Sortida i Arribada: Plaça Fius i Palà. Hores sortida: 8 a 2/4 de 9. Tancament de la Caminada, amb alguna sorpresa a les 14h.

Preus : Anticipada. 8€ mateix dia 10€.

Inscripcions : del 09 al 20 d'octubre a:

    *.-El Cim Esports, passeig pere III.54.   *.-Esports Sagi, c/ primer de Maig 4-6.    *.-MacMobles Poble Nou c/ cintaires, 24   *.-Oficina de Turisme Manresa, pl.Major,10.

    *.- On-Line:   http://caminada.dintreelbosc.cat   i   www.manresaturisme.cat

GRUP SARDANISTA DINTRE EL BOSC.

Més informació
www.caminada.dintreelbosc.cat www.manresaturisme.cat
Lloc
Plaça Fius i Palà, Manresa i rodalies
Dates
22/10/2017 de 08:00 a 14:00
Etiquetes
Cultura popular Esports Visites
Públic
Tothom
Període d'inscripció
del al