FORMACIÓ - Elaboració artesana de conserves
Pensar què necessitem per menjar i aprendre a elaborar conserves preparades per consumir més endavant, ens ajudarà a organitzar-nos millor a la cuina i disposar d’una manera fàcil i ràpida dels plats preparats. Als tallers es presentarà el món de les conserves de fruites, verdures, llegums, bolets, etcètera i les seves diferents metodologies.
Aquesta formació, a càrrec de la Núria Morral, és una porta d’entrada al món de les conserves casolanes. Aprofundirem en com transformar els excedents de l’hort o del mercat en conserves saboroses i creatives, i aprendrem a organitzar-nos millor a la cuina per gaudir durant l’any dels fruits de temporada.
Durant el taller treballarem:
-
Conserves dolces: melmelades, confitures, chutneys…
-
Conserves vegetals: fermentats làctics, en vinagre o oli…
-
Planificació i seguretat alimentària a la cuina.
Un curs ideal per a totes aquelles persones que volen començar un rebost propi, menjar de manera més sostenible i reduir el malbaratament alimentari.
Lloc: Finca Can Poc Oli – Escola Agrària de Manresa
Data: 22 de novembre de 2025
Horari: de 10 a 14 h i de 15 a 19 h
- Més informació
- https://associaciolera.org/producte/elaboracio-casolana-de-conserves/
- Lloc
- Escola Agrària de Manresa - Finca Can Poc Oli
- Dates
- 22/11/2025 de 10:00 a 19:00
- Formació
- Públic
- Tothom Públic juvenil Públic infantil Públic familiar Públic adult