Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

L'Ànima romàntica de Món Sant Benet

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Del 12 de juliol al 7 de setembre vine a descobrir l'ànima romàntica de Món Sant Benet. Una experiència musical al monestir a les nits d'estiu.

Aquest estiu, viu una experiència musical única al monestir. Vine a descobrir l'ànima romàntica de Món Sant Benet. 

Quan la mare de Ramon Casas va comprar Sant Benet, el monestir es trobava quasi en ruïna... La vegetació s’havia apoderat del claustre, i les heures s’arrapaven pels murs. La restauració va convertir el que havia estat un monestir romànic, en un monument romàntic. El “Clar de lluna” de Beethoven encara ressona des de la sala del piano, i omple les estances del monestir...

La nova experiència de nits d’estiu a Món Sant Benet vol recrear la vivència del romanticisme musical i artístic que amara el monestir. En aquest marc suggestiu, re-visitem les estances acompanyats d’un trio de corda que ens transportarà a la música dels romàntics alemanys. Schubert, Schumann, Beethoven..., seran reviscuts per joves intèrprets de l'ESMUC en uns muntatges sorprenents.

El monestir s’omplirà de llum i misteri, de projeccions de clars de lluna, imatges artístiques i cites poètiques, en un muntatge suggestiu, que ens transportarà a l’ànima romàntica del monestir.

Dates: del 12 de juliol al 7 de setembre. Divendres i dissabtes. 
Horari: 22h

Consultar recorregut persones amb mobilitat reduïda.

I si vols queda't a dormir a l'Hotel Món i a sopar al restaurant Món.

Consulta la promoció, aquí

Més informació
https://monstbenet.com/ca/activitats/lanima-romantica-de-mon-sant-benet
Lloc
Món Sant Benet
Dates
Del 12/07/2019 22:00 al 07/09/2019 22:00
Etiquetes
Art Patrimoni Visites Música
Públic
Públic adult