Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

CURS en línia: Anglès Oral Skills

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Data i hora: Els dilluns a les 18:30 h classe en línia, més dedicació a casa aproximada a 2 hores setmanals de treball autònom per part de cada participant (pràctica addicional).
Curs d'octubre de 2020 a juny de 2021.


Equip docent: El Servei d'Idiomes UManresa reuneix un equip docent format per professionals altament qualificats, amb una àmplia experiència i un extens ventall de competències per cobrir les necessitats de l'alumnat.


Inscripció: Al web www.cetim.cat, a la secretaria del Col·legi, al telèfon 938725762, o bé, a l'a/e formacio@cetim.cat


Nivell mínim requerit: A2 (Basic User) o haver fet un mínim de dos cursos formatius d'anglès.

Curs monogràfic oral skills

Els objectius d'aquest curs se centren a ajudar els alumnes a millorar la seva competència oral en llengua anglesa i fomentar la seva autonomia comunicativa. El curs està orientat a ajudar els participants a ampliar la seva base de vocabulari, adquirir fluïdesa, millorar la pronunciació i l'entonació i practicar les estructures necessàries per poder utilitzar la llengua estrangera en situacions quotidianes, socials i professionals.
El curs es basa en l'ús de la llengua anglesa en situacions reals i habituals, i és de caràcter pràctic i participatiu, mitjançant activitats fonamentades en la interacció comunicativa.

Es lliurarà certificat d'assistència i aprofitament, així com de competències assolides.
El curs es durà a terme sempre i quan hi hagi un mínim d'inscrits.

Aquest curs, pot ser bonificat per FUNDAE. El Col·legi està acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar la bonificació dels cursos de formació que organitza. Si ets una empresa i vols que et gestionem gratuïtament aquesta bonificació només has de posar-te en contacte amb el Departament de Formació del CETIM i t'informarem de tots els passos que cal seguir i sobre el funcionament de les bonificacions. La inscripció del curs s'ha de fer almenys una setmana abans de l'inici.

Lloc
En línia
Dates
Del 05/10/2020 18:30 al 31/05/2021 20:00
Etiquetes
Formació