Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

CURS Revit Instal·lacions MEP

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Els alumnes podran modelar els elements que formen part de les instal•lacions d’un l'edifici, sabent analitzar i generar la documentació específica del projecte. La formació se centrarà en les subdisciplines de sanejament, fontaneria, electricitat i calefacció.

Data i hora: Els dijous del 13 de febrer al 26 de març de 2020, de 09.30 h a 13.30 h. La durada del curs és de 28 hores.

Professor: Quim Gallart i Figueras, Arquitecte instructor REVIT amb certificat Autodesk.

Inscripció: Al web www.cetim.cat, a la secretaria del Col·legi, al telèfon 938725762 o bé a l’a/e cetim@cetim.cat.

Preu: 295 € per als col·legiats i associats, 250 € per als col·legiats amb RC del Col·legi i 350 € per als no col·legiats. Preu especial per als alumnes de la primera edició del Curs sobre Revit Bàsic: 195 €.

Objectius del curs:

L'objectiu del curs MEP, té com a principal fita el domini, a nivell teòric i pràctic, de la disciplina MEP d’Autodesk Revit. El curs ha estat dissenyat per tal que l'estudiant adquireixi els coneixements de la metodologia i l'ús d'eines que li permetran definir un projecte d'instal·lacions en un entorn BIM. Els alumnes podran modelar els elements que formen part de les instal·lacions d’un l'edifici, sabent analitzar i generar la documentació específica del projecte. La formació se centrarà en les subdisciplines de sanejament, fontaneria, electricitat i calefacció.

Dirigit a:

Aquest curs està destinat a persones que tenen coneixements en el disseny d’instal·lacions i de REVIT bàsic, tot i que no és imprescindible.

Aquest curs, pot ser bonificat per la FUNDAE. El Col·legi està acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar la bonificació dels cursos de formació que organitza. Si ets una empresa i vols que et gestionem gratuïtament aquesta bonificació només has de posar-te en contacte amb el Departament de Formació del CETIM i t’informarem de tots els passos que cal seguir i sobre el funcionament de les bonificacions. La inscripció del curs s’ha de fer almenys una setmana abans de l’inici.

Més informació
https://bit.ly/37knruN
Lloc
Sala de formació del CETIM, Plana de l’Om, 6, 2n 3a de Manresa.
Dates
Del 13/02/2020 09:30 al 26/03/2020 13:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult