Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Busquem voluntaris i aprenents per conversar en català

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Obertes les inscripcions al Voluntariat per la llengua, el programa de parelles lingüístiques que et donarà l’oportunitat de millorar el català que estàs aprenent o d’ajudar algú a fer-ho.

L’activitat es fa a partir de la col·laboració de voluntaris catalanoparlants que dediquen una hora a la setmana a quedar amb un aprenent i ajudar-lo a parlar millor la llengua. Es pot fer en modalitat presencial i, des de fa més d’un any, també de manera virtual, a través de videoconferència des de qualsevol lloc del món.

Per formar les parelles lingüístiques, necessitem persones voluntàries que puguin dedicar una hora a la setmana a conversar en català amb una persona que l’està aprenent o persones aprenentes que vulguin millorar el català parlat d’una manera relaxada i distesa.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment a la seu del CNL Montserrat (passeig de Pere III, 68, entresol).

Més informació
Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68, entresol. Manresa) Tel. 938721707 http://www.vxl.cat
Lloc
Centre de Normalització Lingüística Montserrat
Dates
Del 01/10/2018 al 15/11/2018
Públic
Públic adult