Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Vols formar part d’una parella lingüística?

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Apunta't al Voluntariat per la llengua: és fàcil, divertit i enriquidor!

El Voluntariat per la Llengua s’encarrega de fer parelles, entre un voluntari que parla habitualment català i un aprenent que ja en té coneixements, però que vol guanyar més confiança i fluïdesa a l’hora de parlar-lo.

Un cop formades les parelles, segons les preferències i horaris, la dinàmica és senzilla i flexible: cada parella decideix l’horari i el lloc de les trobades.

Si tens ganes de fer créixer el català i fer noves coneixences, inscriu-t’hi com a voluntari. Si tens ganes de perdre la vergonya i llançar-te a parlar en català, inscriu-t’hi com a aprenent. És una experiència molt positiva i enriquidora per a totes dues parts.

Per participar-hi només cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana, durant 10 setmanes.

La pròxima presentació de parelles lingüístiques a Manresa tindrà lloc el dilluns, 20 de maig, a les 6 de la tarda al Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68).

Les inscripcions per fer de voluntari o aprenent ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment a la seu del CNL Montserrat.

Més informació
Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68, entresol. Manresa) Tel. 938721707 http://www.vxl.cat
Lloc
Centre de Normalització Lingüística Montserrat
Dates
Del 14/04/2019 al 25/05/2019
Públic
Públic adult