Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

SOL PICÓ I LA BANDA CHAPICÓ

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

La ballarina i coreògrafaSol Picó fa una relectura de la cultura popular valenciana en un viatge d’anada i tornada a allò més primari i terrenal.

Amb el seu estil precís, veloç i potent, que sempre remou el públic i no el deixa indiferent, Picó trasllada l’espectador des del ritme vital actual, carregat d’estímuls vibrants i accelerats, a quelcom més orgànic i natural: a l’essència mística del poble valencià. L’espectacle, ple d’imaginació i de creativitat, ens remet a l’aigua, l’arròs, la marjal, la llum i les festes valencianes, de Ximo Bayo a la muixeranga passant per les filaetes, el trinquet, o la lucidesa de Vicent Andrés Estellés. Sol Picó dona forma a l’animal, un animal que podria ser l’ànima navegant per les sèquies.

Sobre l’escenari, vuit ballarins de la companyia de Sol Picó, més de trenta músics d’una banda totalment integrada en la posada en escena i una impactant escenografia. A Manresa comptarem amb la intervenció especial de Carles Dénia i Sol Picó.

Amb el suport de: Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Institut Valencià de Cultura i Fes Cultura

*Les entrades ja són a la venda

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/sol-pico-i-la-banda-chapico
Lloc
KURSAAL-Sala Gran
Dates
10/10/2019 a les 21:00
Etiquetes
Dansa Música Cultura popular
Públic
Públic adult Tothom