Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

EXPOSICIÓ: QUI SOC?

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

El dia 21 de Març és el Dia Internacional per a l’eliminació De La Discriminació Racial. Agafant aquesta data de referència des del Casal de Joves la Kampana s’ha creat L’EXPOSICIÓ: QUI SOC?, que es podrà visitar del 17 de març al 22 d’Abril.

Aquesta exposició està formada per deu plafons amb la imatge de 10 joves , amb les seves corresponents històries de vida. Aquesta exposició està repartida en diferents espais públics i privats de la ciutat. A través d’un codi QR que es troba al plafó , els ciutadans i ciutadanes que hi participin, podran descobrir les històries de vida d’aquests joves. La intenció és interpel·lar directament a les persones participants i de propiciar una reflexió en quant a estereotips que tenim interioritzats, i donar peu a la coneixença d’altres realitats del nostre entorn.

Els espais on es poden trobar aquests plafons són: Escola politècnica superior d’enginyeria. EPSEM, biblioteca Ateneu Les Bases, Vestíbul de l’Ajuntament de Manresa ( pl. Major), restaurant el Traster, vestíbul Consell Comarcal del Bages, biblioteca del Campus Universitari de Manresa, Teatre Kursaal, El Berenador- Parc de l’Agulla, Indoorwall Manresa.

A més, per a totes aquelles persones que no es puguin traslladar a Manresa, l’exposició es podrà consultar en format virtual a la web de manresa.cat

 

Més informació
http://www.manresa.cat/manresajove/article/11789-exposicio-qui-soc?
Lloc
Manresa
Dates
Del 16/03/2021 al 22/04/2021
Etiquetes
Expos
Públic
Tothom