Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

VISITES GUIADES A LA TORRE LLUVIÀ

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Acosta’t al cor de l’Anella Verda i coneix la Torre Lluvià, una joia recuperada del modernisme manresà. Visita guiada gratuïta de dimarts a dissabte a les 18h i els diumenges i festius a les 11h. Imprescindible reserva prèvia.

Saps que la Torre Lluvià és un edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local? I que és una joia del patrimoni cultural de Manresa, de l’any 1896? Saps que va ser obra de l’arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa, representant més destacat del Modernisme a la nostra ciutat?

La Torre Lluvià forma part d’una parcel·la de 75.690,50 m2 i s’encaixa en un entorn rural d’alt valor paisatgístic. Ara torna a lluir la seva bellesa en un espai singular com és el Camí de Rajadell i amb vistes magnífiques sobre una bona part del pla de Bages i les muntanyes de Montserrat.

Per la seva localització, esdevé un equipament obert al públic per donar a conèixer tant aquest espai com l’Anella verda i d’altres atractius turístics que ofereix la ciutat, amb un punt d’informació i un centre d’acollida amb una exposició permanent. També s’hi inclou un centre de promoció del producte local.

Pots descobrir la història i la recent remodelació de la Torre Lluvià, també coneguda com Vil·la Emília, i gaudeix de l’entorn natural que envolta Manresa, ara de dimarts a dissabte a les 18h i diumenges i festius a les 11h amb una visita guiada gratuïta (Imprescindible reserva prèvia).

·         Adreça Torre Lluvià, Camí del Rajadell, s/n – 08242

·         Telèfon: 93 878 40 90

·         Correu electrònic: torrelluvia@ajmanresa.cat / turisme@manresaturisme.cat

·         Horari: de dimarts a dissabte a les 18h. Diumenges i festius a les 11h.

·         Preu: visita guiada gratuïta (Imprescindible reserva prèvia)

·         Reserves: www.manresaturisme.cat

I els dimecres a les 19h, combina aquesta activitat amb les caminades guiades des de la Torre Lluvià per l’Anella Verda, de la mà de Dinamic guies de muntanya per conèixer l’Anella Verda de Manresa.

http://www.manresaturisme.cat/cat/article/10642-caminades-guiades-per-l-anella-verda

Més informació
http://www.manresaturisme.cat/cat/article/8882-torre-lluvia-una-joia-recuperada-del-modernisme-manresa
Lloc
Torre Lluvià, Manresa
Dates
14/07/2020 de 18:00 a 19:00
Etiquetes
Esports Visites Patrimoni
Públic
Tothom