Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

25è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Arriba per primera vegada a Manresa el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9 Barris de Barcelona amb l’espectacle ‘Fins i tot la foscor’. Un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d’occident des d’un llenguatge tragicòmic.

Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX. Sis artistes sobre l’escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

Eva Ordóñez i Philine Dahlmann han seleccionat sis artistes amb fortes personalitats, presència escènica i una clara maduresa artística per crear una obra estètica amb un alt nivell tècnic, perceptible durant tot l’espectacle, sense la necessitat de demostrar l’evident virtuosisme de les artistes. Ja sigui circ, dansa, música, teatre o esport, la creació de les escenes part dels estats físic i psicològic dels intèrprets, conscients de les seves contradiccions i gaudint d’una tendència cap a l’humor fosc.

El Circ d’Hivern va sorgir l’any 1996 amb la intenció de fomentar la creació de companyies estables professionals relacionades amb el circ i d’oferir propostes inèdites, de qualitat, de mig format i per teatre.

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/fins-i-tot-la-foscor
Lloc
Kursaal - Sala Gran
Dates
07/03/2021 a les 18:00
Etiquetes
Teatre
Públic
Públic adult
Cicles
Circ