Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

BEETHOVEN, EL CANT DELS POBLES

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Aquesta producció vol sumar-se a la commemoració del 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven (1770-1827) donant a conèixer el seu corpus més inèdit, internacional i popular: les seves cançons folklòriques. U

Un extens repertori de tonades populars de diferents nacions europees compostes en la seva època de maduresa per a diverses veus solistes i acompanyament de piano, violí i violoncel. Petites grans joies d'orfebreria sonora que constitueixen unes de les pàgines més exquisides de la literatura musical d'arrel popular de tots els temps, amb les quals el colossal compositor germànic es passeja de puntetes per tots el racons del vell continent. 

Dos-cents anys després de la seva concepció, podrem escoltar per primer cop a casa nostra aquestes delicioses composicions gràcies a la iniciativa d'AMARESC (Amics de la Música i les Arts de la Catalunya Central) i de la  formació KALLIAS ENSEMBLE. Dirigit pel prestigiós pianista manresà Francisco Poyato, aquest flamant conjunt integrat per joves intèrprets del país vol apropar-nos a una nova experiència musical, més espontània, fluïda i vivencial, a partir d'una interpretació que aprofundeix en l'estètica del joc per teixir un discurs vitalista, despullat de convencionalismes i més autènticament emocional. Un propòsit que en la música de Beethoven no podia trobar millor ocasió. 


LA FORMACIÓ KALLIAS ENSEMBLE ENS ACOSTARÀ AL BEETHOVEN MÉS INÈDIT I POPULAR: LES SEVES CANÇONS FOLKLÒRIQUES.

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/beethoven-el-cant-dels-pobles
Lloc
Teatre Conservatori
Dates
12/12/2021 a les 12:00
Etiquetes
Música
Públic
Públic adult