Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

JOAN ISAAC

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Torna de nou el Joan Isaac i ho fa per mostrar-nos les cançons del seu darrer disc, un disc que hauria d’haver presentat prèviament a uns quants altres escenaris i que, degut a les circumstàncies, gairebé s’estrenarà a Manresa.

Per a ell serà com fer-ho a casa, no oblidem que El Club de la Cançó es va inaugurar l’any 2001 amb un concert seu a El Sielu i que va tornar a ser ell qui el va “reinaugurar”  l’any 2016 quan la programació del Club va traslladar-se a la Sala Petita del Kursaal. I amb ell tornaran també dos grans músics del Bages: el manresà Jordi Camp i el sallentí Lluís Ribalta.

“L’estació dels somnis”, el nou disc del Joan Isaac, se sustenta sobre dos grans pilars conceptuals, la passió i l’amistat, però tan musicalment com temàticament abasta arguments i estils ben diversos. Ens demostra un cop més que la inspiració del seu autor segueix sent fèrtil i que es pot ser amè sense ser frívol. Juntament amb les cançons del seu nou disc en podrem assaborir unes quantes de la seva producció anterior que ens recordaran per què el Joan Isaac és un dels grans de la Cançó.

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/joan-isaac
Lloc
Kursaal - Sala Petita
Dates
22/10/2020 a les 20:00
Etiquetes
Música
Públic
Tothom