Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Concert 'Escolta, sent, imagina'

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

En el marc del Dia de la Seu i de la campanya ‘Restaurem l’orgue del cor de Catalunya’, el proper dissabte 30 d’octubre a les 21.00h la Unió Musical del Bages oferirà un concert únic i amb un repertori fet a mida a la basílica Santa Maria de la Seu de Manresa. El propòsit de l’acte és continuar amb la recaptació de fons per finançar la restauració de l’orgue, que des del passat mes de desembre s’està rehabilitant.

Amb el títol “Escolta, sent, imagina”, la formació musical convidarà a tots els assistents a aguditzar els seus sentits i crear una nova biblioteca de sentiments, emocions, històries i records. Cadascuna de les obres del repertori que presentarà estan pensades per fer volar la imaginació tot escoltant la narració, la música i, sobretot, les sensacions que aquestes provoquen a nivell individual.

El concert serà la cloenda del programa de celebració del Dia de la Seu, que any rere any l’Associació dels Amics de la Seu proposa amb la voluntat de donar a conèixer i dinamitzar el patrimoni de la basílica manresana. Enguany, l’associació ha volgut col·laborar amb la campanya “Restaurem l’orgue del cor de Catalunya” donant suport a aquest concert, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a les feines de restauració de l’orgue.

Les entrades pel concert es podran adquirir el mateix dia de l’acte a la taquilla que s’instal·larà a la porta de la basílica de la Seu. El preu serà de 10€ i servirà com a donatiu per la campanya.

Més informació
https://seudemanresa.cat/unio-musical-del-bages/
Lloc
Basílica la Seu de Manresa
Dates
30/10/2021 a les 21:00
Etiquetes
Música
Públic
Tothom