Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Concert de Dik Banovich (EUA-França)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Dik Banovich està en actiu a l'escena folk & blues des del 1983. Criat a Chicago a les dècades dels 50 i 60, el seu estil de tocar amb els dits (fingerpicking) i la seva veu valenta denoten la seva primerenca exposició al blues, així com les seves arrels irlandeses.

Des del 2002, Dik ha viscut a la Bretanya francesa i des d'allà continua tocant i girant, a més d'impartir tallers de guitarra des de casa seva.

La guitarra l'ha portat en un viatge musical increïble a través de molts estils d'interpretació, des del blues fins al bluegrass, des del folk celta tradicional fins al swing i viceversa, però d'alguna manera aconsegueix combinar tota aquesta diversitat musical en un so que és únic, particularment a les seves pròpies cançons i instrumentals originals.

Diu que està en un viatge d'autodescobriment, però escoltem un home que ha fet de la música la seva vida. Bluesman, guitarrista i viatger. Dik ha realitzat nombroses gires per la Gran Bretanya, Europa, Escandinàvia, Estats Units i Àfrica Occidental. Ha tocat a clubs, centres folklòrics, galeries d'art, pubs i concerts a tot arreu imaginables, tant a França com més enllà de les seves fronteres.

Podeu escoltar-lo al seu bandcamp: https://dikbanovich.bandcamp.com

Venda d'entrades a la web del kursaal: https://kursaal.koobin.cat/dikbanovich

Més informació
https://dikbanovich.bandcamp.com
Lloc
Auditori Plana de l'Om
Dates
22/05/2022 a les 12:00
Etiquetes
Música
Públic
Públic adult Públic familiar