Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Concert KM.0 | Oniria + Sufragio Universal

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Oniria

Malgrat la seva joventut i ser una banda de recent creació, Oniria promet i arriba trepitjant molt fort. Maria Campabadal a la veu, Jofre Vall a la guitarra, Néstor Bravo al baix, Sergi Prat a la bateria i Arnau Torrens a la trompeta són els membres d'aquest grup que es considera mestissa, ja que cadascun d'ells prové d'estils diferents. Això ha fet que tinguin fortes influències pop-rock, reagge, indie, funky i, fins i tot, algun toc rumbero, però sempre amb el català per bandera. Actualment, es troben treballant en el seu primer àlbum que presentaran innèditament en aquest concert.

Sufragio Universal

Arriba una nova proposta musical de la mà de Sufragio Universal, un grup de nova creació que es va presentar en societat amb el tema ‘Esta Barcelona’. Amb un ritme tranquil, però contundent, aquest primer single no et deixa indiferent perquè presenta un estil diferent a l’habitual, es tracta d’un tema purament melancòlic que parla del sentiment de sentir-se sol en una gran ciutat, com és Barcelona.

Més informació
https://casadelamusica.cat/index.php/concerts/agenda-de-concerts/56-exhibicio/exhibicio-manresa/km0-manresa/1797-20220924-km-0
Lloc
Sala Stroika
Dates
24/09/2022 a les 21:30
Etiquetes
Música
Públic
Tothom