Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

11 i 13 de març - Entenent i gestionant les emocions en el món empresarial (PRESENCIAL)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

11 i 13 de març - Entenent i gestionant les emocions en el món empresarial (PRESENCIAL)


Aquesta formació constarà d'una primera part més informativa per tal d'entendre el funcionament de les emocions de forma genèrica i es combinarà amb exercicis i dinàmiques grupals per tal d'experimentar i assimilar millor la matèria. A partir d'aquí, el contingut serà totalment pràctic, amb exercicis que, majoritàriament, es realitzaran de forma individual, per tal de que cada participant pugui indentificar, reconèixer i aplicar en la seva situació concreta. Tot i que el treball pugui ser més individual, es potenciarà en tot moment un espai de reflexió i compartició grupal. 

Objectius:

  • Identificar les emocions que sento actualment en relació amb el meu projecte professional.
  • Aplicar estratègies d'intel·ligència emocional per a gestionar les emocions i superar situacions de cansament, desmotivació, frustració, inseguretat, tristesa...

Adreçat a: 

A totes aquelles persones que es trobin en un projecte emprenedor i vulguin entendre i gestionar les seves emocions per tal que aquestes no les bloquegin en el seu camí. 

Consultora:  Yolanda Bacardit Villoro. Psicopedagoga i docent. Es dedica a acompanyar persones a través de la gestió emocional, amb la identificació i reconeixement del seu potencial (capacitats i fortaleses) i posar-lo en ús per tal de crear oportunitats de desenvolupament professional amb seguretat, confiança i motivació. Alhora que es donen recursos per a vèncer pors, creences limitants i inseguretats.  Cursos de comunicació emocional a través de C17 Comunicació. Formació i acompanyament en gestió emocional a través de Yolanda Bacardit

Continguts:

  • Entenent les emocions: - Mapa emocions: Les emocions més comunes en l'emprenedoria. - El triangle emocional: Comencem a identificar emocions i les situacions amb les que es relacionen. - Tipus de resposta:La resposta que donem a les emocions es mostra en forma de comportament (reacció, control o gestió), afecta directament en la resolució (o no) de la situació i té conseqüències en nosaltres (més o menys favorables).
  • Què puc fer amb les meves emocions: - La gestió emocional: Donar respostes des de la gestió.     - El cansament i com superar-lo: reconeixement de signes d'esgotament i fatiga, estratègies de gestió del temps i energia i tècniques d'autocura. - Transformar la frustració en motivació: comprenent l'origen de la frustració i l'impacte en el rendiment. - Afrontar la tristesa i la desmotivació: reconeixent els factors que generen tristesa i desmotivació amb estratègies per a fer front a moments difícils. - Construir autoconfiança: Indentificant pensaments negatius i creences limitants.

Horari: Dilluns 11 de març i dimecres 13 de març de 9:30 h a 13:30 h. En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.

Per a inscripcions al següent ENLLAÇ

Més informació
https://www.promanresa.cat/empresa/menu/16625-11-i-13-de-marc--entenent-i-gestionant-les-emocions-en-el-mon-empresarial-(presencial)
Lloc
En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.
Dates
Del 11/03/2024 09:30 al 13/03/2024 13:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil