Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

20 de maig - La síndrome de l'impostor. Em sento un frau. Em falta preparació (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

20 de maig - La síndrome de l'impostor. Em sento un frau. Em falta preparació (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)


Hi ha persones que, tot i tenir prou experiència i coneixements, no se senten competents per assumir tasques concretes, noves responsabilitats, millores professionals o iniciar processos d’emprenedoria. I tot i tenir èxit en els resultats, poden sentir que no estan prou preparades, se senten un frau i no creuen merèixer-s’ho, no senten estar a l’alçada o creuen no haver tingut sort. És el que anomenem el Síndrome de l'Impostor.

Objectius:

  • Analitzar els motius que ens porten a sentir això i què fer per vèncer aquestes pors i inseguretats que no tenen res a veure amb les nostres capacitats.
  • Detectar el nostre síndrome de l'impostor i analitzar com ens afecta professionalment i en què ens limita (es combinaran aspectes teòrics amb pràctics)

Adreçat a:
A totes aquelles persones que es trobin en un projecte emprenedor i vulguin entendre i gestionar les seves emocions per tal que aquestes no les bloquegin en el seu camí. 

Consultora: Yolanda Bacardit Villoro. Psicopedagoga i docent. Es dedica a acompanyar persones a través de la gestió emocional, amb la identificació i reconeixement del seu potencial (capacitats i fortaleses) i posar-lo en ús per tal de crear oportunitats de desenvolupament professional amb seguretat, confiança i motivació. Alhora que es donen recursos per a vèncer pors, creences limitants i inseguretats. Cursos de comunicació emocional a través de C17 Comunicació Formació i acompanyament en gestió emocional a través de Yolanda Bacardit

Continguts:

  • Síndrome de l'Impostor

- Què és i com ens afecta: característiques i creences.

- Síndrome de l'impostor i manca de confiança: és el mateix?

  • Què hi ha al darrera

- Autoexigència, perfeccionisme i procrastinació.

- Expectatives i la mirada dels altres.

- Ansietat i estrès.

  • Recursos per identificar i gestionar

- Recursos i estratègies en forma de pràctiques individualitzades per a aprendre a superar-lo

Horari: Dilluns 20 de maig de 9:30h a 14:30h. En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.

Per a inscripcions al següent ENLLAÇ

Més informació
https://www.promanresa.cat/empresa/menu/16778-20-de-maig--el-sindrome-de-l-impostor-em-sento-un-frau-em-falta-preparacio-(setmana-de-l-emprenedoria)
Lloc
En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.
Dates
20/05/2024 de 09:30 a 14:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil