Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

21 de maig - Estil de vida saludable per a emprendre (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

21 de maig - Estil de vida saludable per a emprendre (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)


XERRADA + TALLER I DEGUSTACIÓ

Xerrada amb taller demostratiu amb 3 receptes de degustació, on s’explicaran els aliments que potencien l’equilibri del sistema nerviós i el bon funcionament neuronal aconseguint més concentració i control de l’estrès. 

Aquestes receptes estan elaborades amb aliments que nodreixen de veritat el teu organisme. Una cuina lliure de refinats, sense gluten, sense additius, ni processats. 

Adreçat a: Emprenedors/es i públic en general, sensibilitzats per un estil de vida saludable envers a una bona alimentació.

Consultora:  Cristina Manyer Coach de salut i experta en cuina saludable. Acompanya a dones que vulguin recuperar la seva vitalitat i fortalesa a través d’uns hàbits de vida saludables. A partir de la seva experiència, l’ha portat a seguir un estil d’alimentació sense etiquetes, amb molt de sentit comú i amor. 

Horari: Dimarts 21 de maig de 16:00h a 19:00h. En format presencial a la Fàbrica dels Sentits Av. de les Bases de Manresa, 47.

Per a inscripcions al següent ENLLAÇ

Més informació
https://www.promanresa.cat/empresa/menu/16781-21-de-maig--estil-de-vida-saludable-per-a-emprendre-(setmana-de-l-emprenedoria)
Lloc
En format presencial a la Fàbrica dels Sentits Av. de les Bases de Manresa, 47.
Dates
21/05/2024 de 16:00 a 19:00
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil