Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

21 i 23 de maig - Des de les emocions com desenvolupo la part creativa del meu projecte emprenedor (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

21 i 23 de maig - Des de les emocions com desenvolupo la part creativa del meu projecte emprenedor (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)


En tot projecte d’emprenedoria hi ha una part de creativitat important on totes les emocions tenen un paper molt rellevant. La intuïció, com a llenguatge emocional subtil, d’alguna manera també hi és present. Sovint no es tenen en compte aquestes emocions, perquè no tenim suficient coneixement i/o les eines necessàries que ens fan treure el màxim rendiment.
Aquest taller és una invitació a descobrir aquest món emocional subtil a partir de la creativitat connectant amb el llenguatge de la intuïció.


Objectius:

  • Descobrir la part creativa a partir de la nostra àrea emocional.
  • Connectar amb el llenguatge de la intuïció.
  • Aprendre a fusionar la creativitat i la intuïció en el projecte d'emprenedoria.

Adreçat a: A totes aquelles persones que es trobin en un projecte d’emprenedoria o tinguin una idea i la vulguin desenvolupar mitjançant la seva àrea emocional a partir de la creativitat i de la intuïció

 Consultora: Encarna Delgado Psicopedagoga, educadora social i emocional. Psicoterapeuta. Autora d’Almaterapia. El poder sanador de la intuïció i d’Artesania Emocional. Actualment acompanyo a les persones en processos vitals, així com a sanar les seves ferides emocionals a través del autoconeixement i del desenvolupament de la pròpia consciència emocional facilitant processos de transformació personal

Continguts:

  • Parlem de l'àrea emocional del nostre projecte. Ser conscients del poder del llenguatge de les emocions.
  • Parlem de la creativitat. Què és? Com connectem amb la nostra part creativa?
  • Parlem de la intuïció. Què és? Com connectem amb la nostra intuïció?

Tots els continguts estaran basats en exercicis pràctics - En el taller hi haurà una part d'exercicis individuals vinculats als projectes d'emprenedoria - Es motivarà a la participació grupal.

Horari: Dimarts 21 de maig i dijous 23 de maig de 9:30h a 13:30h. En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.

Per a inscripcions al següent ENLLAÇ

Més informació
https://www.promanresa.cat/empresa/menu/16780-21-i-23-de-maig--des-de-les-emocions-com-desenvolupo-la-part-creativa-del-meu-projecte-emprenedor-(setmana-de-l-emprenedoria)
Lloc
En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.
Dates
Del 21/05/2024 09:30 al 23/05/2024 13:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil