Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

22 de maig - Habilitats i coneixements per a emprendre (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

22 de maig - Habilitats i coneixements per a emprendre (SETMANA DE L'EMPRENEDORIA)


L'èxit d'un projecte emprenedor depèn de la perícia amb la qual sabem portar la nostra idea a la realitat. Grans idees, no han arribat a veure la llum, perquè els seus promotors els hi mancaven habilitats i coneixement per ser emprenedors.

Conèixer-nos bé a nosaltres mateixos/es i entendre com són els nostres clients/es, és fonamental per a dissenyar una bona proposta, un bon producte o servei.

Nosaltres som part de l'èxit o del fracàs d'un projecte emprenedor, i és per això que conèixer bé la nostra part emprenedora i millorar les nostres habilitats emocionals i coneixement empresarials ens ajudarà a conduir a seguretat el projecte.

Objectius:

  • Descobrir quines són les teves habilitats, com les podem posar a treballar en el projecte.
  • Conèixer quines són les aptituds més importants per a emprendre.
  • Mostrar el camí per a emprendre i quines són les eines més adequades.

Adreçat a: Emprenedors/es que vulguin treballar en la seva salut mental i evitar posar en risc el seu estat físic i emocional, alhora que desitgin tirar endavant el seu projecte emprenedor.

Consultor: Ricard Planas Enginyer, màster en PNL i amb formació de Coaching e Intel·ligència Emocional, empra aquestes disciplines per ajudar e inspirar a les empreses i als emprenedors a proposar productes que aportin valor a la societat. Si dones valor, l'empresa també rep valor. Tant en les seves formacions com en les seves consultories i retirs, col·labora amb diferents professionals del món de la psicologia, el periodisme, l'enginyeria, el disseny i el màrqueting, que aporten el valor adequat a cada projecte, a cada repte i a cada necessitat. 

Continguts:

  • El valor de la meva idea.
  • Les habilitats per a emprendre.
  • Els coneixements bàsics.
  • Descobrir com és el meu client/a.
  • Els meus punts forts i les meves mancances.

Aquesta formació és interactiva i fomenta la participació activa i l'aplicació pràctica de les habilitats apreses. Es tracta de crear i dinamitzar un ambient de confiança, on la persona pugui compartir, aprendre i inspirar-se.

Horari: Dimecres 22 de maig de 9:30h. a 13:30h. En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa: Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral, 5-7.

Per a inscripcions al següent ENLLAÇ

Més informació
https://www.promanresa.cat/empresa/menu/16783-22-de-maig--habilitats-i-coneixements-per-a-emprendre-(setmana-de-l-emprenedoria)
Lloc
En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa: Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral, 5-7.
Dates
22/05/2024 de 09:30 a 13:30
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil