Curs PROBIÒTICS. Aprèn a elaborar aliments fermentats.
Còctels de vitamines, minerals, antioxidants, enzims, greixos saludables, etc. s’amaguen darrera d’una colla d’aliments que l’actualitat ha posat de moda sota el nom genèric de “superaliments”. Mentre l’exotisme de molts d’aquests productes es va introduint a les nostres taules argumentant salut i propietats nutricionals d’excel·lència, anem oblidant els aliments tradicionals que, amb petites transformacions o al natural, són magnífics per a una alimentació saludable. És el cas de la llimona o les nous, dels germinats de llavors o dels fermentats de verdures com la col o la pastanaga, que ens aporten fabulosos beneficis alimentaris i terapèutics. Aquests tallers volen donar idees i trucs per elaborar alguns productes que enriquiran la nostra dieta i ens ompliran de salut. Elaborarem kombutxa, xucrut, batuts probiòtics, kimchee i altres ferments per poder-los fer a casa i disposar-ne per a l’ús diari.
- Més informació
- https://botiga.associaciolera.org/cursos-i-jornades/588-probiotics-apren-a-elaborar-aliments-fermentats.html
- Lloc
- A les dependències de l’Escola Agrària de Manresa: Edifici FUB. Av. Universitària, 4-6. Manresa.
- Dates
- 26/11/2021 de 16:00 a 20:00
- Cultura popular Formació
- Públic
- Tothom