Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Exposició Pedra seca i biodiversitat

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

L'exposició sobre “Pedra seca i biodiversitat” posa en valor la importància estratègica que tenen les construccions de pedra seca, com ara marges, cabanes de volta, cabanes de teula, cisternes i aljubs, basses, cogulles o cadolles, etc. per a la conservació de moltes espècies de plantes i animals. Aquests elements de pedra seca ofereixen refugi i recer, lloc d’alimentació i en definitiva micro ambients, que esdevenen autèntics punts calents per a la biodiversitat, la connectivitat i el paisatge. L’exposició està formada per 16 plafons i una audiovisual que mostra la riquesa del patrimoni arquitectònic de les terres de secà i la seva biodiversitat, especialment centrat en l’àmbit dels espais naturals dels secans de Ponent, inclosos a la Xarxa Natura 2000.

L'exposició sobre “Pedra seca i biodiversitat” posa en valor la importància estratègica que tenen les construccions de pedra seca, com ara marges, cabanes de volta, cabanes de teula, cisternes i aljubs, basses, cogulles o cadolles, etc. per a la conservació de moltes espècies de plantes i animals. Aquests elements de pedra seca ofereixen refugi i recer, lloc d’alimentació i en definitiva micro ambients, que esdevenen autèntics punts calents per a la biodiversitat, la connectivitat i el paisatge.

L’exposició està formada per 16 plafons i una audiovisual que mostra la riquesa del patrimoni arquitectònic de les terres de secà i la seva biodiversitat, especialment centrat en l’àmbit dels espais naturals dels secans de Ponent, inclosos a la Xarxa Natura 2000.

La mostra es pot veure al vestíbul de la Fundació Universitària del Bages, av. Universitària, 4-6.

Lloc
Edifici FUB1. Av. Universitària 4-6
Dates
Del 03/04/2024 12:00 al 19/04/2024 20:00
Etiquetes
Expos
Públic
Tothom